Despre

Despre bursa de transporturi transport24.ro

Site web utilizat de angajatori, freelancers, angajati, liber profesionisti, amatori, specialisti, pentru a-si promova proiectele fie ca au nevoie de ajutor sa le duca la capat, fie ca vor sa inceapa sau nu sunt multumiti de rezultate.

Solicitanții de locuri de munca, proiecte la care pot aplica, etc. pot cauta si gasi noi oportunitati de angajare in zona si profilul lor.

Pentru a nu ingreuna flow-ul pe site, accesul nu necesita inscriere si respectiv autentificare si este gratuit.

Activarea, editarea, stergerea anuntului este posibila accesand linkul trimis dupa publicarea anuntului.

Acest proiect nu este unul specializat pe o categorie sau pe anumite taskuri sau elemente de job. Proiectul are cateva categorii pe care le-am considerat de interes si la care mai pot fi adaugate altele daca voi sau noi consideram de interes acea categorie.

Proiectul a fost pornit ca un utilitar care sa ajute pe cei ce cauta job si pe cei care au de oferit experienta si pricepere.

Si asta la un cost zero din partea utilizatorilor fie ei angajatori sau angajati!

Ne dorim ca flow-ul de informatii dintre cei ce solicita anumite servicii si ce ofera servicii sa fie continuu astfel daca intampinati probleme, va rog sa ne semnalati acestea la adresa info at app dot ro.

Accesul la acest site este nu este un drept ci un privilegiu si va rugam sa tratati ca atare acest lucru.

Respect pentru orele de munca ale programatorilor atat pentru a lansa site-ul cat si pentru intretinerea si hostingul acestui site.

Sunteti invitati sa postati toate anunturile voastre cu o singura rugaminte, sa va fie utile. Nu exista limite si nici nu credem ca vor fi, daca reguli de baza in utilizarea site-ului vor fi respectate.

Puteti posta anunturi de la: "Am nevoie de logo", pana la "Caut editor de fotografie" sau "Am poze neclare si le vreau restaurate", etc.

Dar si "Urgent nevoie de fotograf Buzau" sau "Ajutor, nu pot descarca video ce-am filmat", etc.

Speram ca mesajul nostru a fost bine inteles si va uram sa nu aveti nevoie de ajutor! Dar daca totusi, un impas va incearca, postati pe site si gasiti persoana potrivita sa va ajute sa duceti la capat proiectul dorit!

Cu multumiri,

Transport24.ro